Eyes on Animals.com

Website Eyes on AnimalsEen hele klus, deze website van Eyes on Animals, maar ook een dankbare klus. Een oude meertalige website gebouwd met Joomla moest omgebouwd worden naar een modernere website met een nieuw jasje en op basis van WordPress. In de praktijk betekende dat 3 x 500 berichten migreren en zo’n 4500 afbeeldingen. De site bevat uitgebreide formulieren voor donaties, een slider, en uiteraard weer meertalig. Daarnaast is er een nieuwsbriefmodule ingebouwd waarmee zonodig ook automatisch nieuwsbrieven opgezet en verstuurd kunnen worden, en is social media optimaal geïntegreerd.

Met een website van deze omvang en functionaliteit is het onmogelijk te zeggen dat de site af is. De komende tijd zal er achter de schermen nog hard gewerkt worden aan verdere zoekmachineoptimalisatie, extra formulieren, samenvoegingen van oudere pagina’s, videopagina’s en mediabeheer en nog veel meer.

De website is gisteren officieel van start gegaan ter gelegenheid van de uitzending van TROS Radar, geheel gewijd aan het werk van Eyes on Animals en hun onderzoek naar de herkomst van het paardenvlees dat in Nederland te koop is.

Website: www.eyesonanimals.com
Uitzending Radar: De waarheid achter paardenvlees

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn