Info

Webkompaan

Jack Tummers
Tilburg
Kvk-17259054

Heb je een vraag over een bestaande of nieuwe website, of interesse in een van de andere diensten zoals onderhoud, zoekmachineoptimalisatie, fotografie of tekst? Neem dan vrijblijvend contact op via info@webkompaan.nl of via het contactformulier.

Webkompaan ondersteunt sinds 2007 personen en bedrijven bij hun aanwezigheid op internet, vandaar de keuze voor het woord ‘kompaan’. Niet alleen maar websites maken, maar vooral ook een aanspreekpunt zijn en blijven voor vragen. Een website is nooit af, en mensen en bedrijven veranderen, en dat geldt zeker ook voor het internet.

Mijn achtergrond is zeer divers. Een studie psychologie, opleiding psychiatrisch verpleegkundige, digitaal vormgeven nieuwe media en fotografie. Ik heb gewerkt als verkoper, fotograaf, dtp-er en verpleegkundige. Heel verschillende werelden, en toch al vaak erg behulpzaam gebleken tijdens een websitetraject.

Indien nodig of gewenst werkt Webkompaan samen met andere ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers en specialisten op het gebied van social media en webcare.