Info en offerte

Onder de naam Webkompaan help ik sinds 2007 particulieren, stichtingen en bedrijven bij hun aanwezigheid op het internet. Samen met de klant nadenken en bepalen wat de beste manier is om die aanwezigheid vorm te geven. Dat kan zich beperken tot een website met maar een enkele pagina, tot een complete website inclusief formulieren, een winkelpagina en eventueel meerdere talen.

Fotografie voor de website, van portretten tot bedrijfs- en productfotografie behoort ook tot de mogelijkheden.

Mail voor meer informatie over het maken van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaande website, over onderhoud, zoekmachineoptimalisatie, fotografie en tekst naar info@webkompaan.nl of bel 06 419 20 764.

Ik werk vanuit Tilburg voor diverse opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten.

Achtergrond

Mijn achtergrond is heel divers, en juist daardoor al vaker dan eens erg behulpzaam gebleken bij het opzetten en inrichten van een website: een studie psychologie, psychiatrisch verpleegkundige, verkoper in een fotozaak, freelance fotograaf, dtp-er en ontwerper bij een grafisch bureau.

Samenwerking

Indien nodig of gewenst werk ik samen met ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers en met Webmastery dat gespecialiseerd is op het gebied van social media en webcare.

Jack Tummers
Tilburg

Tel. 06 419 20 764
E-mail: info@webkompaan.nl

Kvk-17259054