Webkompaan is het bedrijf van Jack Tummers, al sinds eind jaren negentig actief op het gebied van fotografie, DTP en webdesign in Tilburg maar ook de rest van Nederland. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij een allround reclamebureau heb ik onder mijn eigen naam deze werkzaamheden voortgezet. Sinds 2007 bouw ik websites op basis van WordPress, al dan niet in combinatie met fotografie, en bied ik tevens onderhoud en beheer aan van websites, inclusief schrijven van teksten en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ook het ombouwen en responsive maken van een bestaande website behoort tot de mogelijkheden.

Webkompaan wil personen en bedrijven ondersteunen bij hun aanwezigheid op het web, vandaar de keuze voor het woord ‘kompaan’. Niet alleen maar websites maken, maar vooral ook een aanspreekpunt blijven voor vragen. Een website is nooit af, en mensen en bedrijven veranderen. En zeker ook het internet.

Mijn achtergrond is zeer divers. Een studie psychologie, werkzaam geweest als psychiatrisch verpleegkundigeen als dtp-er en vormgever bij een klein reclamebureau en een opleiding fotografie. Een wereld van verschil, en toch al vaker dan eens erg behulpzaam gebleken tijdens een websitetraject.

Afhankelijk van de wensen van een klant werkt Webkompaan waar nodig samen met andere ontwerpers, tekstschrijvers en programmeurs.