Helder en eenvoudig

Een website hoort volgens Webkompaan helder en duidelijk te zijn, zowel qua vormgeving als inhoud. Het belangrijkste is uw boodschap over te brengen op bezoekers, zonder dat daarbij onnodig vaak moet worden geklikt of gescrolld. De website moet dan ook niet onnodig gecompliceerd te zijn en vooral gebruiksvriendelijk, zowel voor de bezoeker als voor degene die de website gaat onderhouden. Of u nu in Tilburg woont of ver daarbuiten, wij kunnen uw website ontwikkelen en onderhouden.

Van desktop tot smartphone

Websites worden tegenwoordig net zo vaak bekeken vanaf de pc of laptop, als via een tablet of mobiele telefoon. Websites door ons gemaakt zijn dan ook volledig responsive, wat betekent dat uw website op ieder formaat beeldscherm optimaal functioneert. Om te zien hoe dit werkt kunt u het browservenster van deze site verkleinen en vergroten.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken in deze tijd. Of u nu wel of niet actief bent op Twitter, Facebook of LinkedIn, Webkompaan kan u helpen de social media zoveel mogelijk te integreren in uw website. Dat spaart tijd en helpt tevens om meer bezoekers op uw website te krijgen.

Vindbaarheid

Goed gevonden worden op het internet wil iedereen. Het is dan ook een van de lastigste zaken bij het bouwen van een website. Webkompaan hanteert transparante en gangbare SEO-technieken in combinatie met zo ‘schoon’ mogelijke HTML5, CSS en PHP-code zodat pagina’s snel en compleet gescreend kunnen worden door zoekmachines.

Onderhoud

De meeste klanten van Webkompaan willen hun site zoveel mogelijk zelf kunnen onderhouden. Daarom is er gekozen voor het gebruiksvriendelijk CMS WordPress. Hiermee kunnen klanten eenvoudig zelf nieuwe pagina’s aanmaken of foto’s en video’s toevoegen. Webkompaan onderhoud websites in de regio Tilburg maar ook daarbuiten, zoals Zutphen, Doetinchem, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.