Webdesign

Helder en eenvoudig

Overzichtelijke en duidelijke websites, zowel wat betreft vormgeving als inhoud. Dat is zowel prettig voor de bezoeker als voor de eigenaar van de website. Informatie wordt snel gevonden en het onderhoud van de website is eenvoudiger en dus voordeliger.

Alle websites worden gebouwd op basis van het gebruiksvriendelijke WordPress.

Responsive WordPress websites Tilburg

Van desktop tot smartphone

Websites worden tegenwoordig bekeken vanaf een desktop computer, laptop, tablet en smartphone. Websites moeten daarom responsive zijn, wat betekent dat een website op ieder formaat beeldscherm optimaal bekeken kan worden.

Websites worden ontworpen voor desktop en vervolgens aangepast voor tablet en smartphone displays.

Responsive websites Tilburg

Zoekmachineoptimalisatie​

Goed gevonden worden op internet wil natuurlijk iedereen. Webkompaan gebruikt transparante en gangbare manieren om een website zo goed mogelijk te optimaliseren voor Google. Naast deze SEO (Search Engine Optimalisation) wordt er ook aandacht besteed aan een goede opbouw en snelheid van de nieuwe of bestaande website.

Zoekmachineoptimalisatie Tilburg

Social Media​

Een website hoeft niet gelinkt hoeft te zijn aan social media accounts zoals Facebook, Twitter of LinkedIn (of omgekeerd), maar kunnen elkaar wel goed aanvullen en versterken. Dat spaart tijd en helpt tevens om meer bezoekers naar de website te krijgen.
Webkompaan werkt voor social media beheer en webredactie samen met social enterprise Webmastery.

Social Media