Webmastery

Medewerkers van Webmastery.nlAlweer aardig wat jaren geleden kwam ik in contact met Margaret van Webmastery omdat ze iemand zocht die voor haar WordPress websites kon maken en beheren. Sindsdien is het bedrijfje uitgegroeid tot een social enterprise met meer mensen actief dan er nu op de foto staan en erg leuk om voor te werken.

Over Webmastery:
In Nederland krijgen veel mensen een uitkering omdat ze huisgebonden zijn door bijvoorbeeld een angststoornis of een lichamelijke beperking. Hieronder zijn er veel hoogopgeleide mensen die graag zouden willen werken, maar daarvoor de kans niet krijgen. Ondanks dat er tegenwoordig voldoende tools zijn om vanuit huis te werken, blijken nog maar weinig organisaties hier gebruik van te maken.

Bedrijven kunnen hun voordeel doen met deze gemotiveerde mensen die nu zonder werk thuis zitten. Daarom slaat Webmastery de brug tussen deze mensen en organisaties.

Wil je meer weten over het maken van een WordPress website en wat Webmastery voor je kan betekenen op het gebied van social media? Neem contact met me op kijk op www.webmastery.nl