Websiteonderhoud, contentbeheer en SEO

Beveiliging, backups, updates en geoptimaliseerd voor Google

Websiteonderhoud WordPress websites Tilburg

Websiteonderhoud

Periodiek onderhoud zorgt voor een goed functionerende website met de nieuwste functies en helpt tevens beveiligingsproblemen op te lossen. Sommige mensen doen het onderhoud aan een website helemaal zelf, terwijl anderen zich liever bezig houden met de inhoud.

Contentbeheer

Een website op basis van WordPress is eenvoudig zelf te beheren, toch zal niet iedereen dit willen. Misschien door een gebrek aan affiniteit met websites en computers, of puur door tijdgebrek. In dat geval kan ik zorg dragen voor het correct plaatsen van nieuwe content op de website, zowel tekst als beeld..

De kosten van het maken van een website, websiteonderhoud en andere werkzaamheden zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van een website.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is nodig om een website goed gevonden te laten worden door Google. Ook zonder gebruik te maken van advertenties is er veel winst te halen uit het zo goed mogelijk inrichten van de website en volgens van de aanbevolen werkwijze van Google.

Social Media‚Äč

Een Twitter of Facebookaccount is zo aangemaakt, maar het bijhouden hiervan kan een erg tijdrovende zaak zijn. Met bepaalde plugins is het mogelijk nieuwe websiteinhoud automatisch door te plaatsen naar social media kanalen. Daarnaast werk ik veel samen met social enterprise Webmastery dat gespecialiseerd is in social media beheer en webredactie.

Support en advies

Een website is een project dat eigenlijk nooit af is. Ik denk mee tijdens het maken van een nieuwe website maar ook bij bestaande websites. Waar liggen mogelijkheden voor verbetering, wat mist er eventueel nog en wie kan daarbij helpen.