Websiteonderhoud

Technisch onderhoud

Periodiek (technisch) onderhoud is belangrijk zodat een website optimaal blijft functioneren, om gebruik te kunnen maken van de nieuwste functies van WordPress en plugins en om beveiligingsproblemen op te lossen. Sommige mensen doen het onderhoud aan een website helemaal zelf, terwijl anderen zich liever alleen maar bezig houden met de inhoud.

Tarieven

Prijzen van (periodiek) onderhoud en andere werkzaamheden zijn afhankelijk van de grootte en de frequentie van onderhoud, en het soort website. Een webshop of een website in meerdere talen zal doorgaans meer onderhoud nodig hebben.

Een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen?
Vul het contactformulier in of mail me direct via info@webkompaan.nl.

Contentmanagement​

Een website op basis van WordPress is eenvoudig zelf te beheren, toch zal niet iedereen dit willen. Misschien door een gebrek aan affiniteit met websites en computers, of puur door tijdgebrek. In dat geval kunnen wij zorgen dat de nieuwe content op de website geplaatst wordt, inclusief het zoekmachinevriendelijk maken van teksten en foto's.

Social Media​

Een Twitter of Facebookaccount is zo aangemaakt, maar wat dan? Wij kunnen helpen bij het aanpassen van deze accounts aan de eigen huisstijl of het (automatisch) doorplaatsen van berichten via de website. Daarnaast werkt Webkompaan samen met social enterprise Webmastery dat gespecialiseerd is in social meda beheer en webredactie.

Zoekmachineoptimalisatie​

Om een website goed gevonden te laten worden op internet is zowel eenvoudig als complex. Webkompaan volgt zoveel mogelijk de aanbevelingen van Google, aangevuld met enkele belangrijke plugins voor SEO en beveiliging en door het zo goed mogelijk optimaliseren van de website wat betreft opbouw en snelheid.

Projectondersteuning​

Een website is een project dat eigenlijk nooit af is. Webkompaan denkt mee tijdens het maken van een nieuwe website maar ook bij bestaande websites. Waar liggen mogelijkheden voor verbetering, wat mist er eventueel nog en wie kan daarbij helpen.