Websiteonderhoud, contentbeheer en SEO

Beveiliging, backups, updates en geoptimaliseerd voor Google

Websiteonderhoud WordPress websites Tilburg

Technisch onderhoud

Periodiek onderhoud zorgt voor een goed functionerende website met de nieuwste functies en helpt tevens beveiligingsproblemen op te lossen. Sommige mensen doen het onderhoud aan een website helemaal zelf, terwijl anderen zich liever alleen maar bezig houden met de inhoud.

Contentbeheer

Een website op basis van WordPress is eenvoudig zelf te beheren, toch zal niet iedereen dit willen. Misschien door een gebrek aan affiniteit met websites en computers, of puur door tijdgebrek. In dat geval kunnen wij zorgen dat nieuwe content op de website geplaatst wordt.

Tarieven

Prijzen van onderhoud en andere werkzaamheden zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van een website. Een webshop of een website in meerdere talen zal doorgaans meer onderhoud nodig hebben.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is nodig om een website goed gevonden te laten worden door Google. Wij volgen zoveel mogelijk de aanbevolen werkwijze van Google, aangevuld met enkele belangrijke plugins voor SEO en snelheid.

Social Media‚Äč

Een Twitter of Facebookaccount is zo aangemaakt, maar wat dan? Wij kunnen helpen bij het aanpassen van deze accounts aan de eigen huisstijl of het (automatisch) doorplaatsen van berichten via de website. Daarnaast werkt Webkompaan samen met social enterprise Webmastery dat gespecialiseerd is in social media beheer en webredactie.

Support

Een website is een project dat eigenlijk nooit af is. Webkompaan denkt mee tijdens het maken van een nieuwe website maar ook bij bestaande websites. Waar liggen mogelijkheden voor verbetering, wat mist er eventueel nog en wie kan daarbij helpen.